Nieuws

Uitnodiging: Netwerkbijeenkomst Arnhemse Vrijwilligersorganisaties!

Geschreven op

Op 7 december organiseren we een netwerkbijeenkomst voor alle Arnhemse organisaties/initiatieven/projecten die met vrijwilligers werken. Een avond met nieuwe inzichten, boeiende gesprekken en nieuwe contacten. Voor Elkaar in Arnhem bestaat volgend jaar alweer 5 jaar. Lees meer »

Vind jij jouw ideale vrijwilligersbaan?

Geschreven op

Wil jij je inzetten als vrijwilliger? Maar weet je niet waar je moet beginnen? De Vrijwilligerscentrale Arnhem heeft een groot overzicht van verschillende vrijwilligersvacatures in Arnhem. Van korte klussen tot duurzame inzet. Lees meer »

Verhuiscoaches ook in Arnhem!

Geschreven op

Ben je 55+ en denk je erover te verhuizen naar een meer passende woning? Maar zie je op tegen alles wat hier bij komt kijken en weet je niet waar je moet beginnen? Een verhuiscoach kan je verder helpen. De kinderen zijn het huis uit, het onderhoud van de tuin wordt zwaard... Lees meer »

Tweede fysieke locatie Voor Elkaar in Arnhem in Sint Marten

Geschreven op

Als inwoner van Arnhem kan je sinds enige tijd terecht bij een tweede fysiek inloopspreekuur van Voor Elkaar in Arnhem, en wel in het inloophuis in Sint Marten. Iedere donderdag van 10.00 – 12.00 uur zit vrijwilliger Marijn Pikaar klaar om je te helpen met jouw vraag. E Lees meer »

Wil jij hulp bieden aan mensen uit Oekraïne?

Geschreven op

Veel mensen zijn geraakt door de situatie in Oekraïne en willen graag iets doen. Op deze pagina deze pagina vind je verschillende links naar pagina's waarop allerlei landelijke en regionale hulpacties gebundeld zijn. Lees meer »

PERSBERICHT Voor Elkaar in Arnhem verder als informele voordeur

Geschreven op

Arnhemmers met een informele vraag kunnen terecht bij één loket. Voor Elkaar in Arnhem was eerder al bereikbaar voor coronagerelateerde hulpvragen, maar neemt nu de rol op zich als één voordeur voor alle informele vragen. In Lees meer »

Eerste fysieke locatie Voor Elkaar in Arnhem geopend!

Geschreven op

Vanaf gisteren (4 januari) zijn we niet alleen meer telefonisch en per mail bereikbaar: je bent ook van harte welkom bij ons eerste inloopspreekuur! Iedere dinsdag zit er een enthousiaste vrijwilliger klaar om je verder te helpen met je vraag. Locatie en tijd: Lees meer »

Gewijzigde beltijden Kerst en Oud en Nieuw

Geschreven op

Tijdens Kerst en Oud en Nieuw is Voor Elkaar in Arnhem telefonisch op de volgende momenten te bereiken: Vrijdag 24 december van 10.00 - 12.00 uur Vrijdag 31 december van 10.00 - 12.00 uur De overige dagen gelden de standaard beltijden: Lees meer »

Neem contact op