Over ons

Voor Elkaar in Arnhem is opgezet ten tijde van de eerste coronalockdown. Het idee: inwoners van Arnhem die door corona in moeilijkheden kwamen koppelen aan iemand of een organisatie die kon helpen. Inmiddels is Voor Elkaar in Arnhem doorgegroeid en zijn ook andere vragen welkom.

Bij Voor Elkaar in Arnhem kan je inmiddels terecht met alle informele hulpvragen. Oftewel: hulpvragen waarvoor je bij een vrijwilliger terecht kan. Twijfel je of jouw vraag een ‘informele hulpvraag’ is? Neem dan contact met ons op.

Eén stap verwijderd van de juiste plek
Voor Elkaar in Arnhem is er voor alle Arnhemmers die een (praktische) vraag hebben of een praatje willen maken. Je vraag kun je aan ons stellen, wij brengen je dan in contact met een buurtinitiatief of vrijwilligersorganisatie die je kan helpen. Zo hoef je zelf niet te zoeken tussen het grote aanbod in Arnhem.

Contact opnemen met Voor Elkaar in Arnhem is heel gemakkelijk
We zijn zowel telefonisch, per mail als via het contactformulier op de website bereikbaar. Daarnaast hebben we twee fysieke inloopspreekuren.

Binnenkort kan je ook op deze website zelf zoeken naar een organisatie waar je terecht kan. Je kan dan rechtstreeks contact opnemen met deze organisatie

Je vraag leg je gratis neer bij Voor Elkaar in Arnhem
Het kost niks (behalve eventuele belkosten) om jouw vraag aan Voor Elkaar in Arnhem te stellen. Ook de organisatie waar we je naar doorverwijzen pakken de meeste vragen gratis op. Soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Dit wordt dan uiteraard vooraf met jou besproken.

Bekijk onderstaande links voor nog meer informatie:

Neem contact op