Tweede fysieke locatie Voor Elkaar in Arnhem in Sint Marten

Als inwoner van Arnhem kan je sinds enige tijd terecht bij een tweede fysiek inloopspreekuur van Voor Elkaar in Arnhem, en wel in het inloophuis in Sint Marten. Iedere donderdag van 10.00 – 12.00 uur zit vrijwilliger Marijn Pikaar klaar om je te helpen met jouw vraag. Eerder dit jaar opende Voor Elkaar in Arnhem al de deuren van een inloopspreekuur in De Fontein, Croydonplein.

Voor Elkaar in Arnhem

Even een boodschap doen, een klein klusje uitvoeren, de hond uitlaten of een praatje maken. Niet altijd lukt het om dit zelf of met behulp van je omgeving op te pakken. Voor deze vragen en meer kan je terecht bij Voor Elkaar in Arnhem. Voor Elkaar in Arnhem heeft een website (www.voorelkaarinarnhem.nl) en is op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar (026 312 7702). Daarnaast zijn er ook twee fysieke inloopspreekuren. Marijn Pikaar: “Het voordeel van een fysiek inloopspreekuur is dat je echt even een praatje kunt maken, en samen kunt kijken wat iemands wensen zijn.”

Meer dan een inloopspreekuur

De locatie van het inloopspreekuur, het inloophuis Sint Marten, biedt meer dan alleen een fysieke locatie van Voor Elkaar in Arnhem. Ikenius Antuma, coördinator van het inloophuis: “Het inloophuis biedt ook mogelijkheid tot samen een kopje koffie doen en het meedoen aan diverse activiteiten. Iedereen in en rond de wijken Sint Marten, Spoorhoek en Klarendal is van harte welkom!”

Hier kan je terecht

Inloopspreekuur Voor Elkaar in Arnhem
Inloophuis Sint Marten
Van Slichtenhorststraat 34
Iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

« Naar het overzicht

Neem contact op