Vind jouw vraag

Liever zelf op zoek naar een organisatie voor jouw vraag?

Onderstaand vind je een overzicht van het soort vragen waar je aan kunt denken. Je kunt hier zelf ook op zoek naar een passende organisatie, zodat je rechtstreeks contact op kan nemen. Via onderstaande 'lees meer' knoppen, kom je terecht op de website van de Sociale Kaart ArnhemHier vind je vervolgens een overzicht van organisaties die iets bieden op het gebied van de gekozen categorie.

Om te weten of een vraag past bij een organisatie of bij Voor Elkaar in Arnhem, is het goed om de gedragscode bekijken.

Vervoer en uitjes
Vervoer en uitjes

Erop uit is niet altijd vanzelfsprekend. Diverse Arnhemse organisaties bieden de mogelijkheid voor een (gezamenlijk) dagje uit. Of bieden de mogelijkheid jou ergens naar toe te brengen en op te halen.

Lees meer »

Klussen en Wonen
Klussen en Wonen

Kleine klusjes waar je wat ondersteuning bij kan gebruiken: van een plankje ophangen tot het aansluiten van een wasmachine. Diverse organisaties in Arnhem bieden hierin mogelijkheden.

Lees meer »

Tuin & dier
Tuin & dier

De stoep vegen, het gras maaien of bijvoorbeeld iemand die je hond uitlaat als je zelf even de deur niet uit kan. Er zijn mogelijkheden om dit (tijdelijk) uit handen te geven.

Lees meer »

Sport en hobby
Sport en hobby

In beweging komen of iets (creatiefs) ondernemen is vaak samen leuker! Diverse vrijwilligers organiseren (sport)activiteiten waar jij bij aan kunt sluiten.

Lees meer »

Huishouden en koken
Huishouden en koken

Boodschappen doen, schoonmaken, opruimen of een maaltijd bereiken. Soms lukt het je (tijdelijk) niet zelf. Via diverse organisaties zijn er mogelijkheden om jou hierbij te ondersteunen.

Lees meer »

Computer en techniek
Computer en techniek

Nieuwe telefoon, tablet of laptop waar je graag meer over wilt weten? Vrijwilligers van verschillende organisaties helpen je graag op weg.

Lees meer »

Gezelschap en ondersteuning
Gezelschap en ondersteuning

Je mist wat aanspraak. Of je hebt een doel dat je wil bereiken maar het lukt je niet om dit alleen aan te gaan. Dan zijn er in Arnhem bijvoorbeeld diverse maatjesprojecten waar je bij aan kunt kloppen.

Lees meer »

Administratie en financiƫn
Administratie en financiƫn

Even weer een overzicht in je papieren. Weten wat je inkomsten of uitgaven zijn. Vrijwilligers van diverse organisaties helpen je graag op weg bij jouw specifieke vraag!

Lees meer »

 

 

 

 

Neem contact op