Uitnodiging: Netwerkbijeenkomst Arnhemse Vrijwilligersorganisaties!

Op 7 december organiseren we een netwerkbijeenkomst voor alle Arnhemse organisaties/initiatieven/projecten die met vrijwilligers werken. Een avond met nieuwe inzichten, boeiende gesprekken en nieuwe contacten.
 
Voor Elkaar in Arnhem bestaat volgend jaar alweer 5 jaar. Naast een voordeur voor inwoners, biedt Voor Elkaar in Arnhem ook de mogelijkheid voor informele organisaties om elkaar te leren kennen. Dit geeft je de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen, jezelf te laten zien en te weten wie wat biedt. Zo weten we elkaar beter te vinden en is het makkelijker om de inwoner naar elkaar door te verwijzen. Dit kennismaken is daarom ook zeker een onderdeel van de netwerkavond!
 
Wat kan je op deze avond verwachten?
  • Spreker Mark Molenaar van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) laat zien dat vrijwilligers in de informele hulpverlening mijlenver vooruitlopen op de Nederlandse politiek én in de storm van alle maatschappelijke ontwikkelingen in Nederland. Hij vertelt wat de kern en toekomst is van onze samenleving, met een beetje geluk. We hopen dat je van een cliffhanger houdt!
  • Mark Lauriks, Wethouder Bestaanszekerheid en Leefbare Wijken, beantwoordt jouw vragen over ontwikkelingen bij Gemeente Arnhem op het gebied van vrijwilligerswerk.
  • De mogelijkheid om in een informele sfeer ideeën uit te wisselen en met elkaar kennis te maken.
Dit alles uiteraard onder het genot van lekkere hapjes van en verfrissende drankjes.
Locatie: ’t Huukske, Mauritsstraat 22
Datum: Donderdag 7 december 2023
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
 
Mis het niet en meld je aan!
Graag horen we uiterlijk 15 november of je aanwezig bent bij deze bijeenkomst. Aanmelden kan door mail te sturen naar info@voorelkaarinarnhem.nl.
 
We kijken er naar uit om jullie deze avond te ontmoeten!

« Naar het overzicht

Neem contact op